Δικηγορικό Γραφείο Αλέξανδρος Αλεξιάδης & Συνεργάτες

Δικηγορικό Γραφείο

Το δικηγορικό γραφείο Αλέξανδρος Αλεξιάδης προσφέρει απόλυτη νομική προστασία. Όσον αφορά τα ποινικά δικαστήρια της Ελλάδας, ως δικηγορικό γραφείο διάγουμε αξιοσημείωτες παρουσιάσεις σε κορυφαίες υποθέσεις που απασχόλησαν τα τελευταία χρόνια τη Δικαιοσύνη ενώ βρέθηκαν στο επίκεντρο κοινής γνώμης.

Νομική υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα 365 ημέρες το χρόνο.

Με περισσότερα από 15 χρόνια ενεργούς και ουσιαστικής παρουσίας στο χώρο της μαχόμενης δικηγορίας και της δικαστηριακής πρακτικής.

Ωσπερ σώμα στερηθέν ψυχής πίπτει, ούτω καί πόλις, μή όντων νόμων, καταλύεται – Αριστοτέλης.  *Όπως το σώμα, όταν στερηθεί της ψυχής πεθαίνει, έτσι & η πόλη, όταν δεν υπάρχουν νόμοι, καταλύεται.

Η πολυετής εμπειρία, η εξειδίκευση και η συνεχής ενημέρωση πάνω στις εξελίξεις της επιστήμης του Δικαίου μας έχουν αναγάγει στα κορυφαία, εξειδικευμένα στο ποινικό δίκαιο, δικηγορικά γραφεία στην Ελλάδα.

Ο μηδέν αδικών ουδενός δείται νόμου – Αντιφάνης. * Όποιος δεν αδικεί, δεν χρειάζεται κανένα νόμο.

Η σταθερή πολιτική είναι να ενημερώνουμε συνεχώς τους εντολείς ανά πάσα στιγμή σε όλη τη διαδικασία.

Όλες οι αποφάσεις σχετικά με τις υποθέσεις λαμβάνονται από εσάς , αφού έχετε πλήρη ανάλυση σχετικά με τις νομικές επιλογές και αφού πρώτα ερευνήσουμε λεπτομερώς την υπόθεση.

Ιστορικό Δικηγορικού Γραφείου

Το δικηγορικό γραφείο Αλέξανδρος Αλεξιάδης ξεκινά με τον ιδρυτικό σύμβουλο Αλέξανδρο Αλεξιάδη, έναν σεβαστό μαχόμενο δικηγόρο . Το δικηγορικό γραφείο οικοδομήθηκε έχοντας πλέον πάνω από 15 χρόνια δικαστικής εμπειρίας που αποκτήθηκε μέσω δημόσιας και ιδιωτικής πρακτικής.

Ξεκίνησε την καριέρα του ως ποινικολόγος, ασκώντας τα καθήκοντά του για λογαριασμό των πολιτών. Επιδιώκει τη δικαιοσύνη για τα θύματα βιασμού, δολοφονίας και πολλών άλλων ποινικών αδικημάτων.

Το δικηγορικό γραφείο Αλέξανδρος Αλεξιάδης επικεντρώθηκε σε ποινικές και αστικές υποθέσεις  σε ευρύ φάσμα δικαίου.

Πάντα προς όφελος προσώπων που υπέστησαν σοβαρή ζημία λόγω κακής ενημέρωσης.

Στη συνέχεια επέκτεινε την εμβέλεια της πρακτικής του για να συμπεριλάβει υποθέσεις, εμπορικές και άλλες πολύπλοκες αγωγές.

Κατά τη διάρκεια των ετών, το δικηγορικό γραφείο Αλέξανδρος Αλεξιάδης, έχει γίνει ένα πολύ ισχυρό γραφείο. Υποστηρικτής για άτομα με κάθε είδους περίπλοκα προβλήματα που χρειάζονταν πραγματική δικαιοσύνη.

Σήμερα, το Δικηγορικό γραφείο Αλέξανδρος Αλεξιάδης και συνεργάτες επικεντρώνει την πρακτική στην εκπροσώπηση των κατηγορουμένων- εναγόντων.

Σε μια ευρεία ποικιλία δικαστηριακής εμπλοκής όπως είναι ο ποινικός τομέας, ο αστικός και ο εμπορικός τομέας.

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ

Συμπληρώστε τηλέφωνο Σας Κινητό ή σταθερό/ Please enter Your Phone
Υποχρεωτικό *
Θα σας αποστείλουμε κάθε νέο άρθρο σχετικά με αλλαγές στον κώδικα ή αποφάσεις δικαστηρίων στο email σας
Συμφωνώ να αποθηκεύσετε τα υποβληθέντα στοιχεία μου, ώστε να απαντήσετε στο ερώτημά μου. / I consent to having this website store my submitted information so they can respond to my inquiry.