Λίγα Λόγια Για Εμάς !

Αντιλαμβανόμαστε πόσο τρομακτικό μπορεί να είναι η αντιμετώπιση ποινικών διώξεων αυτού του είδους και ως εκ τούτου δουλεύουμε ακούραστα για να διασφαλίσουμε ότι κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να λάβουν τη νομική βοήθεια που ταιριάζει καλύτερα στις ξεχωριστές αποχρώσεις των περιπτώσεων τους

Αν επιλέξετε να συνεργαστείτε με τους Συνεργάτες δικηγόρους υπεράσπισης του γραφείο μας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα αφήσουμε καμία πιθανότητα στην προσπάθειά μας να σας βοηθήσουμε να λάβετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πιστεύουμε ότι η επιτυχία έγκειται στις λεπτομέρειες και είμαστε αφοσιωμένοι στο να διασφαλίσουμε ότι κάθε ένας από τους πελάτες μας θα έχει στη διάθεσή του τις ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες λύσεις που θα τον βοηθήσουν καλύτερα να καταπολεμήσει τις κατηγορίες εναντίον του, ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν στο επόμενο κεφάλαιο τη ζωή τους όσο το δυνατόν καλύτερα.

Ποινικό – Αστικό Γραφείο !

Η σταθερή πολιτική μας είναι να ενημερώνουμε τους πελάτες μας ανά πάσα στιγμή σε όλη τη διαδικασία. Όλες οι αποφάσεις σχετικά με τις υποθέσεις γίνονται μαζί με κάθε πελάτη αφού ερευνήσαμε πλήρως το νόμο, διερευνήσαμε τα γεγονότα και αναλύσαμε διεξοδικά τα αποδεικτικά στοιχεία.

Είτε πρόκειται για μια ισχυρή και κερδοφόρα άμυνα είτε για μια περίπτωση όπου η διαπραγμάτευση είναι ο καλύτερος τρόπος για την ελαχιστοποίηση της έκθεσης των πελατών μας, οι Συνεργάτες δικηγόροι μας θα αξιοποιήσουν όλη την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους για να επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 Έχουμε και θα συνεχίσουμε να διατηρούμε μια σοβαρή δέσμευση να παρέχουμε ατομική προσοχή σε κάθε πελάτη για κάθε πτυχή της περίπτωσής του. Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με ορισμένες από τις ποινικές μας ή τις αστικές υπηρεσίες.

Οι εντολείς μας !

Έρχονται σε άμεση επαφή με τους Συνεργάτες του δικηγορικού γραφείου και θέτουν από κοινού τους στόχους και τις προτεραιότητές τους, με σκοπό την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Το δικηγορικό γραφείο ασχολείται με πληθώρα θεμάτων αστικού, εμπορικού, ποινικού, φορολογικού δικονομικού δικαίου. Οι Συνεργάτες του γραφείου,  εσωτερικοί  εξωτερικοί και ειδικοί, ειδικεύονται σε συγκεκριμένα ζητήματα και καλείται να συμβάλει με την ειδίκευσή του στην δικαστική ή εξώδικη επίλυση διαφορών που έχουν προκύψει.

Προτεραιότητα μας η σωστότερη τακτική την κάθε στιγμή με γνώμονα την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτησή σας.

Στόχος του Γραφείου !

Η διαρκής ενημέρωση των συνεργατών ώστε με γνώση της νομοθεσίας, νομολογίας και των σύνθετων οικονομικών εργαλείων να παρέχουμε στους εντολείς μας καινοτόμες λύσεις, ανταποκρινόμενες στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της κοινωνίας και της αγοράς.

Βασικό μέλημα των συνεργατών μας είναι το συμφέρον των εντολέων μας και η επιτυχία στη δραστηριότητά τους με ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο.

Κοινές μας αξίες ο σεβασμός, η ειλικρίνεια και η διακριτικότητα απέναντι στους εντολείς μας αλλά και –κυρίως- η επιμονή μας στην ομαδική δουλειά, η οποία εμπνέεται από την αφοσίωσή μας και τη δέσμευσή μας για επιτυχία.

Picture of Αλέξανδρος Αλεξιάδης
Founder - Managing Partner

Αλέξανδρος Αλεξιάδης

Ποινικολόγος δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων, της Ένωσης Ποινικολόγων Μαχομένων Δικηγόρων. Τομείς : Ποινικό, Αστικό, Φορολογικό, Ευρωπαϊκό δίκαιο.

Picture of Γρηγόρης Κάτσιος
Συνεργάτης

Γρηγόρης Κάτσιος

Αστικολόγος δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία και γνώση στο αντικείμενό του. Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, της Ένωσης Μαχομένων Δικηγόρων. Τομείς Εξειδίκευσης : Αστικό, Φορολογικό, Ευρωπαϊκό δίκαιο.

Picture of Φ. Γκολέμη
Δικηγόρος - Συνεργάτης

Φ. Γκολέμη

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Τομείς εξειδίκευσης: Αστικό, Εμπορικό Εταιρείες.

Picture of Θ. Παπαναγιώτου
Δικηγόρος - Συνεργάτης

Θ. Παπαναγιώτου

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Τομείς εξειδίκευσης: Ποινικό, Διοικητικό , Φορολογικό

Picture of Α. Κομβόκης
Δικαστικός επιμελητής

Α. Κομβόκης

Επιδόσεις Εξωδίκων Εγγράφων και Δικογράφων. Κατασχέσεις και αποδώσεις ακινήτων. Μεσεγγύηση σε συντηρητική κατάσχεση. Εκτελέσεις Δικαστικών Αποφάσεων και Διαταγών. Γραφείο: Νικηταρά 8-10, Αθήνα, 10678.

Picture of Ε. Βαχαρίδου
Συμβολαιογράφος

Ε. Βαχαρίδου

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπουδές: Τμήμα Νομικής Σχολής, Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μέλος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών. Αναλαμβάνει τίτλους, ελέγχους ακινήτων, βάρη. Ένορκες βεβαιώσεις.

Picture of Α. Καραμπής
Μηχανολόγος Μηχανικός

Α. Καραμπής

Ο κ. Καραμπής είναι Μηχανολόγος Mηχανικός. Construction Manager Msc. Civil Engineer, PMP, MBA

Ειδικός Συνεργάτης - Πραγματογνώμονας.

Γραφείο: Χειμάρρας 8, Αγία Παρασκευή, 15341.

Picture of DNA logy
Ιατροδικαστικές Υπηρεσίες

DNA logy

Η DNAlogy είναι το πρώτο ιδιωτικό ελληνικό εργαστήριο διεκπεραίωσης πραγματογνωμοσυνών στις υποθέσεις που χρειάζεται ανάλυση DNA, το οποίο βρίσκεται σε άμεση συνεργασία τόσο με το νομικό, όσο και με το δικαστικό και αστυνομικό σώμα.

Η διεθνής επιστημονική ομάδα των πραγματογνωμόνων της DNAlogy στηριζόμενη στην πολύχρονη πείρα και τεχνογνωσία της, παρέχει όλες τις σύγχρονες επιστημονικές τεχνικές, έρευνας και ανάλυσης DNA, ανίχνευσης βιολογικών στοιχείων (αίματος, σιέλου, σπέρματος, κλπ.), καθώς και υπηρεσίες ιατροδικαστικών πραγματογνωμοσυνών.

Οι υπηρεσίες της DNAlogy εφαρμόζονται σε όλες τις πτυχές της αστυνομικής, δικαστικής και ιδιωτικής έρευνας όπου οι επιστημονικές τεχνικές ανίχνευσης βιολογικού υλικού, ανάλυσης DNA και ερμηνείας εργαστηριακών αποτελεσμάτων είναι απαραίτητες. Στα εργαστήριά τους εφαρμόζονται οι πιο σύγχρονες και ολοκληρωμένες μέθοδοι καθώς και οι πιο ευαίσθητες και εξειδικευμένες τεχνολογίες.

Picture of Ιδιωτική Έρευνα
Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών

Ιδιωτική Έρευνα

Τα τεκμηριωμένα στοιχεία είναι η βάση πάνω στην οποία στηρίζεται η επιτυχή έκβαση μιας νομικής υπόθεσης. Έχει συμβεί πολλές φορές να βρεθεί κάποιος στην αίθουσα του δικαστηρίου με τη βεβαιότητα ότι έχει μία στέρεα υπόθεση, με όλα τα κατάλληλα στοιχεία και να βρεθεί προ εκπλήξεως, επειδή το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο.

Πολλές φορές ο αστάθμητος παράγοντας παίζει καταλυτικό ρόλο. Η συλλογή τεκμηριωμένων στοιχείων με ισχυρή νομική βάση είναι μία ιδιαίτερα επίπονη διαδικασία που απαιτεί μελέτη και εις βάθος έρευνα.

Έχοντας κατάλληλα καταρτισμένους ανθρώπους αναλύουμε κάθε πτυχή μιας υπόθεσης λαμβάνοντας υπόψη ακόμα και τις πιο δύσκολες και ασυνήθιστες παραμέτρους.

Συλλέγουμε το μέγιστο αριθμό στοιχείων στον ελάχιστο χρόνο, προσφέροντας λύσεις ακόμα και σε περιπτώσεις που κατά πολλούς η προσπάθεια θα ήταν μάταιη.