Λίγα Λόγια Για Εμάς !

Αντιλαμβανόμαστε πόσο τρομακτικό μπορεί να είναι η αντιμετώπιση ποινικών διώξεων αυτού του είδους και ως εκ τούτου δουλεύουμε ακούραστα για να διασφαλίσουμε ότι κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να λάβουν τη νομική βοήθεια που ταιριάζει καλύτερα στις ξεχωριστές αποχρώσεις των περιπτώσεων τους

Αν επιλέξετε να συνεργαστείτε με έναν δικηγόρο υπεράσπισης από το γραφείο μας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα αφήσουμε καμία πιθανότητα στην προσπάθειά μας να σας βοηθήσουμε να λάβετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πιστεύουμε ότι η επιτυχία έγκειται στις λεπτομέρειες και είμαστε αφοσιωμένοι στο να διασφαλίσουμε ότι κάθε ένας από τους πελάτες μας θα έχει στη διάθεσή του τις ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες λύσεις που θα τον βοηθήσουν καλύτερα να καταπολεμήσει τις κατηγορίες εναντίον του, ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν στο επόμενο κεφάλαιο τη ζωή τους όσο το δυνατόν καλύτερα.

Ποινικό Αστικό Γραφείο

Η σταθερή πολιτική μας είναι να ενημερώνουμε τους πελάτες μας ανά πάσα στιγμή σε όλη τη διαδικασία. Όλες οι αποφάσεις σχετικά με τις υποθέσεις γίνονται μαζί με κάθε πελάτη αφού ερευνήσαμε πλήρως το νόμο, διερευνήσαμε τα γεγονότα και αναλύσαμε διεξοδικά τα αποδεικτικά στοιχεία.

Είτε πρόκειται για μια ισχυρή και κερδοφόρα άμυνα είτε για μια περίπτωση όπου η διαπραγμάτευση είναι ο καλύτερος τρόπος για την ελαχιστοποίηση της έκθεσης των πελατών μας, οι δικηγόροι μας θα αξιοποιήσουν όλη την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους για να επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 Έχουμε και θα συνεχίσουμε να διατηρούμε μια σοβαρή δέσμευση να παρέχουμε ατομική προσοχή σε κάθε πελάτη για κάθε πτυχή της περίπτωσής του. Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με ορισμένες από τις ποινικές μας ή τις αστικές υπηρεσίες.

Οι εντολείς μας

έρχονται σε άμεση επαφή με τους συνεργάτες του γραφείου μας και θέτουν από κοινού τους στόχους και τις προτεραιότητές τους, με σκοπό την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Το δικηγορικό μας γραφείο ασχολείται με πληθώρα θεμάτων αστικού, εμπορικού, ποινικού, φορολογικού, ποινικού δικονομικού και αστικού δικονομικού δικαίου. Κάθε συνεργάτης του γραφείου, τόσο εσωτερικός όσο και εξωτερικός, ειδικεύεται σε συγκεκριμένα ζητήματα και καλείται να συμβάλει με την ειδίκευσή του στην δικαστική ή εξώδικη επίλυση διαφορών

Βασικό μέλημά του Γραφείου μας

είναι η διαρκής ενημέρωση των συνεργατών ώστε με γνώση της νομοθεσίας, νομολογίας και των σύνθετων οικονομικών εργαλείων να παρέχουμε στους εντολείς μας καινοτόμες λύσεις, ανταποκρινόμενες στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της κοινωνίας και της αγοράς. Βασικό μέλημα των συνεργατών μας είναι το συμφέρον των εντολέων μας και η επιτυχία στη δραστηριότητά τους με ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο.

Κοινές μας αξίες ο σεβασμός, η ειλικρίνεια και η διακριτικότητα απέναντι στους εντολείς μας αλλά και –κυρίως- η επιμονή μας στην ομαδική δουλειά, η οποία εμπνέεται από την αφοσίωσή μας και τη δέσμευσή μας για επιτυχία.