Πληροφορίες !

Το δικηγορικό γραφείο Αλέξανδρος Αλεξιάδης και Συνεργάτες, εξυπηρετεί ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα οι οποίοι έχουν υποστεί βλάβη ή οικονομική ζημία που προκαλούνται από τις ενέργειες ή την αδράνεια των άλλων. Το γραφείο μας βρίσκεται σε βολική τοποθεσία δίπλα από τον Άρειο Πάγο.

Δικηγορικό Γραφείο: Αλέξανδρος Π. Αλεξιάδης & Συνεργάτες.

Διεύθυνση :  Ραγκαβή  57-59, Γκύζη,

Τ.Κ. 11474

Τηλέφωνο :  (+30) 211 - 410 - 5456

Email : alexiadislaw@gmail.com

 

Βρισκόμαστε απέναντι από το Εφετείο Αθηνών (Κυρίλλου Λουκάρεως και Λεω. Αλεξάνδρας) στην τέταρτη κάθετο της Κυρίλλου Λουκάρεως είναι η Ραγκαβή.

Στον αριθμό  57 - 59 είμαστε εμείς !

Χειριζόμαστε και διεξάγουμε σε ολόκληρη την επικράτεια ποινικές υποθέσεις καθώς και υποθέσεις αστικού και διοικητικού δικαίου, οι οποίες λόγω της φύσεως και του αντικειμένου τους προκαλούν τη δημιουργία ποινικών υποθέσεων, ή συναντώνται και σχετίζονται με προϋφιστάμενες ποινικές υποθέσεις.

Η δυνατότητα παροχής νομικής συμβουλής, υποστήριξης και υπεράσπισης οποτεδήποτε μας ζητηθεί αποτελεί βασικό συστατικό της επιτυχίας μας. Η επιμέλεια, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός που επιδεικνύουμε κατά τη διεκπεραίωση της υποθέσεώς σας, εδραιώνει μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ μας, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη ηθική επιβράβευση για εμάς!

Φόρμα Επικοινωνίας !

Παρακαλώ να είστε υπομονετικοί, ενώ περιμένετε απάντηση. ( Υποστήριξη 24/7 !)

     
Υποχρεωτικό *
Υποχρεωτικό *
Υποχρεωτικό *
Υποχρεωτικό *