ΜΜΕ-ΤΥΠΟΣ

Ενημέρωση, αρθρογραφία, συνεντεύξεις και άλλα σε υποθέσεις του γραφείου μας που απασχολούν τη δημοσιότητα και το τύπο. Ποια δικαιώματα έχω αν γίνει σύλληψη. Θέλω να αγοράσω ακίνητο απο πλειστηριασμό τι πρέπει να κάνω.

ποινικολόγος αλεξιαδης-σταρ

Ο ποινικολόγος Αλέξανδρος Αλεξιάδης Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων STAR CHANELL ΜΑΡΑ ΖΑΧΑΡΕΑ

Κάτω από αφόρητη ψυχολογική πίεση ενήργησε η 22χρονη που πέταξε το μωρό της στον ακάλυπτο

Τι αναφέρει ο Ποινικολόγος Αλέξανδρος Αλεξιάδης δικηγόρος της.

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η 22χρονη φοιτήτρια που πέταξε το μωρό της στον ακάλυπτο .

Όπως λέει ο δικηγόρος της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Μάρα Ζαχαρέα, έχουμε μια περίπτωση «ενός παιδιού που έφερε στον κόσμο ένα άλλο παιδί».

Πρόκειται για μια 22χρονη που αντιμετωπίζει ένα Γολγοθά, κάτι που δεν περνά απαρατήρητο από τις Αρχές.

«Το ότι ένα παιδί 2 ετών αποφασίζει με τον δικό του τρόπο σκέψης να αποκρύψει από τους δικούς της και την οικογένειά της ένα τέτοιο γεγονός, μας έφερε σήμερα σε αυτή την τραγική κατάσταση.  Μια γυναίκα όταν μπαίνει στη διαδικασία της εγκυμοσύνης, αντιμετωπίζει πάντα κάποια ψυχολογικά θέματα. Ο τοκετός είναι σε κάθε περίπτωση είναι μια δύσκολη κατάσταση. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μια κοπέλα τόσο μικρή, με τόση πίεση. Η κοπέλα αυτή δεν αντιλήφθηκε  την πράξη της. Εφόσον γέννησε και αμέσως μετά προέβη στην εγκατάλειψη του νεογέννητου στον ακάλυπτο, είναι προφανές ότι κάποιος σοβαρός ψυχολογικός λόγος συντρέχει και έδρασε έτσι», είπε ο δικηγόρος της, κύριος Αλέξανδρος Αλεξιάδης.

Η 22χρονη πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.