Τι σημαίνει Ποινικολόγος

Ο ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ

Ποινικολόγος είναι ο δικηγόρος που ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με υποθέσεις Ποινικού δικαίου. Ο ποινικολόγος δικηγόρος χειρίζεται πληθώρα ποινικών υποθέσεων έχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση όχι μόνο στον χειρισμό ποινικών υποθέσεων αλλά και στην ποινική στρατηγική ώστε να είναι ένα βήμα μπροστά από τον αντίπαλο-αντίδικο.

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ

Ο  Ποινικολόγος έχει ως  βασικό ρόλος  την ανάληψη και εκπροσώπηση εντολέων σε ποινικές υποθέσεις, είτε από την πλευρά της υπεράσπισης είτε την πλευρά του μηνυτή. Ο Ποινικολόγος οφείλει να έχει γνώση και εμπειρία του Ποινικού Δικαίου αλλά πάνω από όλα πρέπει να έχει τεράστια εμπειρία στο ακροατήριο.

Η διαδικασία στο ακροατήριο είναι ζωντανή και διαγράφεται εκείνη τη στιγμή, άρα η ετοιμότητα  ενός Ποινικολόγου βοηθούν στον καλύτερο χειρισμό της υπόθεσης ώστε να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Εκεί εδρεύει και η βασική διαφορά καθώς  εμπειρία και γνώση στο ποινικό δίκαιο μπορεί να έχουν πολλοί δικηγόροι οι οποίοι διαβάζουν μελετούν και ενημερώνονται για τα ποινικά δρώμενα όμως εμπειρία και γνώση στο ακροατήριο έχει μόνο ο ποινικολόγος που καθημερινά εκπαιδεύεται σε αυτό.

Σκεφτείτε ως παράδειγμα έναν Ιατρό που σπούδασε ιατρική. Είναι ιατρός  αλλά αν δεν κάνει εγχειρίσεις σε ασθενείς  δεν θα γίνει ποτέ χειρουργός

 

ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Οι Ποινικολόγοι του γραφείου μας είναι δικηγόροι με μεγάλη εμπειρία και καθημερινή ενασχόληση σε ακροατήρια όλων των βαθμίδων πανελλαδικά. Είμαστε σε θέση να σας εκπροσωπήσουμε σε κάθε στάδιο της εμπλοκής σας.

Δεν είναι απαραίτητο να αρχίσει η ποινικής σας υπόθεσης για να απευθυνθείτε σε εμάς. Ακόμα και αν δεν έχει ασκηθεί δίωξη μπορείτε να έρθετε σε επαφή με ποινικολόγο του γραφείου μας αφού η πρόληψη πολλές φορές αποδεικνύεται η καλύτερη τακτική.

Οι Ποινικολόγοι του γραφείου μας μπορούν να βοηθήσουν σε κάθε στάδιο ποινικής εμπλοκής σας όπως μετά από σύλληψη, ενώπιον ανακριτή ή ενώπιον Δικαστηρίου (πρωτοβάθμιου, Εφετείου ή στον Άρειο Πάγο).

 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ!

Οι Ποινικολόγοι του γραφείου μας μπορούν και γνωρίζουν τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον σωστότερο ισχυρισμό υπεράσπισης ή κατηγορίας.

Η βαθιά γνώση του ποινικού δικαίου, η εμπειρία στο ακροατήριο και η διαρκής ενημέρωση και επιμόρφωση των Ποινικολόγων μας  θα σας δώσουν το δικαίωμα και την βεβαιότητα ότι πράττετε μαζί τους, τους καλύτερους χειρισμούς  για να κλείσει θετικά η υπόθεσή σας ενώ θα αισθάνεστε ότι βρίσκεστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τον αντίδικό σας.

ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Μόλις αισθανθείτε ότι απειλήστε ή μόλις γίνει οιαδήποτε ποινικώς κολάσιμη  πράξη από εσάς ή τους οικείους σας καλέστε άμεσα ποινικολόγο του γραφείου μας για να χαράξουμε την σωστότερη τακτική η οποία τελικώς να είστε βέβαιοι ότι θα σας βοηθήσει.

Οι συνεχείς επιτυχίες μας ως Ποινικολόγοι δείχνουν ότι όσο πιο νωρίς αναθέσετε την εκπροσώπησή σας σε ποινικολόγο, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες επιτυχούς αποτελέσματος.